Slaapcoach voor baby's tussen 0 en 4 maanden

‘Ik ben opgeleid en gecertificeerd om met baby’s te werken. Mijn adviezen hebben als doel om de hechting van ouder en baby te bevorderen, de slaap te optimaliseren en om goede basis te leggen voor gezonde slaapontwikkeling.’

Als ouders heb je veel vragen over slapen van je kindje en voel je je onzeker over wat je wel en niet moet doen. Ondanks dat we baby’s onder 5 maanden niet trainen, omdat zij dan fysiek en mentaal niet klaar voor zijn, kunnen we ontwikkeling van een goede slaap zeker bevorderen.

Aan de hand van de door jullie ingevulde intakeformulier en slaaplog en jullie vragen geef ik jullie advies en handvatten om de slaap van jullie kindje te optimaliseren. In dit gesprek kan ik o.a. onderstaande vragen beantwoorden:

Wat kan ik de eerste maanden verwachten?

Hoe kan ik slaap eerste maanden optimaliseren en waar mogelijk verlengen?

Hoe leg ik een goede basis voor gezonde slaapgewoonten?

Hoe ga ik om met (pieken van) darmkrampjes?

Wat is een gezonde en veilige hechting en hoe kan ik die bevorderen?

Hoe kan ik vertrouwen op mijn intuïtie?

Heb je vragen en/of zorgen over borstvoeding? Ik werk samen met lactatiekundigen van Borstvoeding en Meer.

Pakket persoonlijk

20 min gratis telefonische kennismaking
1,5 uur consult bij jullie thuis adv intakeformulier en logboek
2 x vervolg tel consult van 20 min

€195,- incl. BTW