Slaapcoach voor kinderen

Slaapcoach Marieke in Amsterdam

Mijn naam is Marieke en ik ben gecertificeerd Gentle Sleep Coach. Afgestudeerd orthopedagoge aan de Universiteit in Amsterdam, veel met gezinnen gewerkt, het bedrijfsleven ingerold en nu weer terug naar mijn roots!

Zelf ben ik moeder van dochtertje Olivia (april 2020), die een hele goede slaper is waardoor ik volop van haar en het gezinsleven kan genieten. Dit gun ik andere gezinnen ook! Door mijn achtergrond als orthopedagoog kreeg ik steeds meer vragen van gezinnen uit mijn omgeving en de meeste vragen gingen over slaap. Dit is de reden dat ik besloten heb de opleiding tot Gentle Sleep Coach te gaan volgen en Ewelina ben komen versterken bij Eindelijk Slapen.

Gentle Sleep Coach

Ik ben opgeleid tot Gentle Sleep Coach door Kim West. Zij heeft een responsieve methode ontwikkeld, waarbij kindjes op een positieve manier zelf leren slapen met een ouder dichtbij. Als Gentle Sleep Coach kijk ik graag samen met jou hoe we kunnen zorgen dat jullie weer meer gaan slapen zodat jullie ook meer kunnen gaan genieten. We maken een plan op maat en gaan op een sensitieve manier samen op weg naar meer slaap. Weer slapen geeft gezinnen een enorme boost, en hier haal ik enorm veel voldoening uit.

In mijn vrije tijd ben ik dol op reizen, yoga, Amsterdam (waar ik ook woon met mijn dochtertje en vriend), festivals, varen door de grachten met ons bootje en lekker uit eten gaan. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

Menu