Eindelijk Slapen in de media

Het kan goed zijn dat je mij ergens voorbij ziet komen in de krant, (sociale) media of een podcast. Hieronder noem ik mijn belangrijkste samenwerkingen.

De Volkskrant heeft een aantal gezinnen gevolgd die ik aan het begeleiden was voor een artikel over slaapcoaching in de Volkskrant Magazine. Als socioloog vond ik het vooral belangrijk dat er taboes bespreekbaar werden gemaakt en dat de ouderwetse richtlijnen van Consultatiebureau’s ter discussie gesteld werden. Beide komen mooi samen in het artikel. Mijn grootste dank gaat uit naar de gezinnen die mee hieraan mee wilden werken.

RTL nieuws baby slapen

Voor RTL NIEUWS heb ik meegewerkt aan het artikel over een nieuw fenomeen- inzet van nachtnanny bij gezinnen met slapeloze nachten. Dit artikel is ook tijdens de uitzending van RTL Nieuws genoemd.

How About Mom is het eerste Nederlandse platform dat zich specifiek richt op (aanstaande) moeders. How About Mom biedt aanstaande en nieuwe moeders met hun app, boek en online community betrouwbare informatie, eerlijke verhalen en dagelijkse inspiratie. De app van How About Mom wordt aangeraden door verloskundigen en kraamzorgorganisaties in heel Nederland. Als slaapexpert & socioloog schrijf ik voor How About Mom diverse artikelen waar een taboe op rust. Daarnaast heb ik meegewerkt aan het hoofdstuk over slaap(gebrek) in het eerlijke moeder boek How about mom.

How about mom

Als slaapcoach ben ik gevraagd om antwoord te geven op een vraag in Opvoedrubriek van TROUW De Verdieping. Hier kun je het artikel lezen.

Nutricia heeft mij gevraagd om een Live Q&A over slaap te verzorgen voor hun doelgroep (29 april 2021).

Voor het onlineprogramma van Lievemoeders.nl over Mindful Moederschap heb ik een masterclass over slaap opgenomen. Ook geven we regelmatig samen masterclassen.

Diverse podcasts:

Menu