Slaapcoach kinderen en ouders

‘Wij helpen oververmoeide ouders hun kinderen op een liefdevolle manier te leren om gezonde slaapgewoonten te ontwikkelen. Zodat alle gezinsleden hun nachtrust terugkrijgen. Het lange termijn resultaat is meer balans in het gezin, iets wat wij alle ouders met heel ons hart gunnen.’

Lieve ouders,

Graag stellen ons graag voor. Als team bestaande uit gecertificeerde Gentle Sleep Coaches(1), orthopedagogen (Msc.), social worker en een socioloog werken wij dagelijks met ouders van kinderen die slecht slapen. We zijn gespecialiseerd in het werken aan slaapproblemen van kinderen tot 6 jaar. Omdat we een deskundig en ervaren team zijn kunnen we hoge kwaliteit van slaapcoaching bieden en waarborgen.

Wij helpen ouders aan meer slaap, meer rust en aan meer vertrouwen. Zodat ze grip (terug)te krijgen op hun situatie. Coaching wat voorbij aan de algemene adviezen. Maar kijkt naar wat jullie gezin nodig heeft,  wat jouw kind echt helpt en hoe jij het vertrouwen en grip weer terugkrijgt.

Want het is onze wens dat elke ouder die worstelt met slaap weet dat er alternatieven zijn voor (gecontroleerd) laten huilen methoden en indien nodig bij ons terecht kan.

Lees meer over ons:

Ewelina de Groot, Marieke StraathofLaura Blaauw.

Slaapcoaches voor ouders en kinderenVoor trajecten waarbij mogelijk een (geboorte-)trauma speelt, werken wij met een vast samenwerkingspartner Lisa de Bruin (Infant Mental Health specialist en orthopedagoog).

Indien nodig en / of gewenst werken wij samen met kinderartsen, lactactiekundigen, osteopaten, kinderfysiotherapeuten en voedingsdeskundigen.

Daarnaast zijn wij aangesloten bij de Nederlandse Beroepsvereniging voor Kinderslaapcoaches (NBKSC). Gezamenlijk waarborgen wij de kwaliteit van de kinderslaapcoaching in Nederland.

¹ Kim West, bekend als The Sleep Lady, is een Amerikaanse grootheid op het gebied van slaapproblemen bij kinderen. Haar Gentle Sleep Coach opleiding is het eerste en de meest uitgebreide professionele slaapcoaching- programma ter wereld. Haar methode is gebaseerd op responsief en sensitief ouderschap. Kim is selectief met wie ze werkt en blijft betrokken als supervisor bij haar coaches.

Gentle sleep coach Utrecht Nederland slaapcoach