Slaapcoach kinderen en ouders

‘Samen met mijn team help ik oververmoeide ouders hun kinderen op een liefdevolle manier helpen bij ontwikkeling van gezonde slaapgewoonten. Zodat alle gezinsleden hun nachtrust terugkrijgen. Het lange termijn resultaat is meer balans in het gezin, iets wat ik alle ouders met heel mijn hart gun.’

Lieve ouders,

Ik werk samen met aangesloten coaches die Gentle Sleep Coach opleiding hebben gevolgd (1) gevold én ruime ervaring hebben met het werken met kinderen volgens de Eindelijk Slapen methode. Graag stel ik het team van Eindelijk Slapen voor. De aangesloten coaches hebben wetenschappelijke en agogische achtergrond zoals o.a. orthopedagogiek (Msc.).

We zijn we gespecialiseerd in het werken aan slaapproblemen van kinderen tot 6 jaar. Omdat we een deskundig en zeer ervaren team zijn kunnen we hoge kwaliteit van slaapcoaching bieden en waarborgen.

Samen met het team helpen wij ouders aan meer slaap, meer rust en aan meer vertrouwen. Zodat ze grip (terug)te krijgen op hun situatie. In onze gesprekken gaan we voorbij aan de algemene adviezen. Maar kijken we naar wat jullie gezin nodig heeft,  wat jouw kind echt helpt en hoe jij het vertrouwen en grip weer terugkrijgt.

Want het is mijn wens dat elke ouder die worstelt met slaap weet dat er alternatieven zijn voor (gecontroleerd) laten huilen methoden en indien nodig bij Eindelijk Slapen terecht kan.

Lees meer de coaches:

Ewelina de Groot, Marieke StraathofLaura Blaauw.

Slaapcoaches voor ouders en kinderenVoor trajecten waarbij mogelijk een (geboorte-)trauma speelt, werken wij met een vast samenwerkingspartner Lisa de Bruin (Infant Mental Health specialist en orthopedagoog).

Indien nodig en / of gewenst werken wij samen met kinderartsen, lactactiekundigen, osteopaten, kinderfysiotherapeuten en voedingsdeskundigen.

Daarnaast zijn wij aangesloten bij de Nederlandse Beroepsvereniging voor Kinderslaapcoaches (NBKSC). Gezamenlijk waarborgen wij de kwaliteit van de kinderslaapcoaching in Nederland.

¹ Kim West, bekend als The Sleep Lady, is een Amerikaanse grootheid op het gebied van slaapproblemen bij kinderen. Haar Gentle Sleep Coach opleiding is het eerste en de meest uitgebreide professionele slaapcoaching- programma ter wereld. Haar methode is gebaseerd op responsief en sensitief ouderschap. Kim is selectief met wie ze werkt en blijft betrokken als supervisor bij haar coaches.

Gentle sleep coach Utrecht Nederland slaapcoach