Als ik dit had geweten, was ik een jaar eerder met de slaapcoaching van Ewelina begonnen! Na 20 maanden slaapgebrek zaten we er helemaal doorheen. “Laat hem toch huilen!” hoorden we vaak. Maar dat wilden wij écht niet. De methode van Eindelijk Slapen is gebaseerd op veiligheid en verbinding. Je kindje juist niét laten huilen maar er voor hem zijn. Dat sprak ons enorm aan. Na twee weken (die uiteindelijk nog best meevielen!) slaapt ons mannetje nu bijna helemaal door.

Ewelina heeft ons erdoorheen geholpen doordat we steeds vragen konden stellen en advies kregen. Zo wisten we precies wat we wel en niet moesten doen en hadden we een heel duidelijk plan. Heerlijk! Ook was Ewelina heel betrokken bij ons en het proces. Dank je wel voor alles!

Nina, moeder van Julius van 20 maanden

Er waren 2 belangrijke dingen waar wij tegenaan liepen:
1. onze zoon viel enkel in onze armen in slaap, zowel overdag, bij het naar bed brengen als ’s nachts. En aangezien het (met name ’s nachts) soms tot wel 1.5u kon duren voordat hij weer sliep, waren wij ’s nachts ook zo lang wakker.
2. overdag sliep onze zoon of maar heel kort en nagenoeg niet.

Ons zoontje valt nu zelfstandig in zijn eigen bedje in slaap en heeft hier  geen hulp van ons meer bij nodig. Ook slaapt hij overdag meer.

We hebben coaching van Ewelina als zeer prettig ervaren. Ewelina was altijd goed bereikbaar, gaf heldere uitleg, probeerde in specifieke situaties ook echt mee te denken. Ze gaf ons echt het gevoel er voor ons te zijn. En geeft een fijne begeleiding. We kunnen haar werkwijze iedereen aanraden!

 

Alissa & Sander
ouders van Thorsten | 11 maanden

Onze dochter sliep bij ons in bed en werd vaak wakker ’s nachts. Het was fijn om een plan te hebben waar je houvast aan had. We hebben coaching van Ewelina als prettig, persoonlijk en betrokken ervaren. Het meest waardevol vonden wij feedback op momenten waarop we even niet wisten wat we moesten doen.

Ik ben erg blij dat we Ewelina’s hulp hebben ingeroepen, en met goed resultaat!

Slaap van onze dochter is enorm verbeterd! Ze slaapt al weken in haar eigen bed en wordt veel minder wakker. Meestal 1 keer en zelfs een paar nachten helemaal niet! Het is prettig om op iemand terug te kunnen vallen en vragen aan te kunnen stellen.

Ik kan het iedereen aanraden!

Arlette & Stephan
ouders van Lily | 2,5 jaar


Mijn dochter dronk nog veel tijdens de nacht, was vaak wakker en kon niet zonder mama. Soms sliep ze nauwelijks 3 uur achter elkaar.  Het doorlopen van het traject was tijdelijk zwaar. Maar voelde goed, omdat ze niet alleen heeft hoeven huilen.

Ze slaapt nu door! En ik weet hoe ik consistent kan zijn. Coaching was top! Ik heb geen aanmerkingen. Het was erg persoonlijk.  Maar ook het praktisch denken en toepasbaarheid creëren voor iedere situatie was fijn.

Mijn advies aan andere ouders die twijfelen om met een coach te werken: ga er gewoon voor, het zal zeker baten!

Ewelina, dank voor alles!

 

Philma
moeder van Nika, 15 maanden

Liam werd 2 of soms wel 3 keer wakker ’s nachts. Dan kreeg hij nog borstvoeding. Ik had de keuze al gemaakt om te stoppen met borstvoeding maar ik wist niet goed hoe ik mijn zoontje anders kon kalmeren midden in de nacht. Vaak namen we hem  dan bij ons in bed.

Het slaapgebrek brak ons op. We vonden het traject intensief en de eerste nachten waren zwaar. Maar we wisten goed waar we aan toe waren en konden daarom ook doorzetten. Ewelina was erg betrokken en goed bereikbaar. Het dagelijkse contact vonden wij fijn.

Na een week sliep Liam door! We konden het zelf ook niet geloven!

Wij hebben onze nachtrust terug en weten wat we komende periode kunnen verwachten. Coaching van Ewelina kunnen we zeker aanbevelen aan andere ouders.

 

Eline & Martijn
Liam, 11 maanden

Onze zoon van 2,5 jaar kon niet (meer) zonder ons inslapen. Daarnaast werd hij ’s nachts regelmatig wakker en kon dan ook niet zelfstandig inslapen. Sinds enkele maanden sliep hij ook niet meer overdag, terwijl wij merkten dat hij dit slaapje eigenlijk nog wel nodig had.

We hebben coaching ervaren als erg prettig en betrokken. Het traject was een uitdaging, maar het was duidelijk  waar we aan toe waren. Al onze doelen zijn behaald dus wij zijn heel tevreden.

Het slapen van onze zoon is 100% verbeterd! En wij hebben onze avond en nachtrust terug.

We zien de toekomst met vertrouwen tegemoet! We weten nu hoe het slaapplan weer op te pakken mocht er een terugval zijn maar we hebben ook veel geleerd van Ewelina over slaap en hoe dit werkt bij een peuter van 2,5 jaar oud.

Voor alle ouders die twijfelen om met een slaapcoach in zee te gaan; doen!

Frieda & Robert
Ouders van Benja, 2,5 jaar

Voordat we met Ewelina begonnen te werken waren de korte nachten en de hazenslaapjes (of helemaal niet slapen) overdag het probleem. Het doorlopen van het traject gaf een houvast.

Ewelina is enorm betrokken en kleine tips die ze gaf brachten een grote verandering. Dit had ik nooit verwacht. Ik heb coaching als zeer fijn ervaren. Ik voelde me gehoord en serieus genomen.

Slaap van Tim is enorm verbeterd. Hij slaapt makkelijker in en langer door in de nacht.

We kunnen coaching van Ewelina absoluut aan andere ouders aanbevelen!

Sophie & Berry
Ouders van Tim (6 maanden)

De slaapproblematiek met onze dochter was op een dieptepunt. Ze kon niet zelfstandig in slaap vallen en doorslapen. De resultaten die wij met Ewelina in deze korte tijd hebben bereikt zijn voor ons heel veel waard. Doordat Ewelina heel intiem bij onze thuissituatie betrokken was, ontstond er een laagdrempelige verstandhouding waarin wij ons open voelden om alles te delen en vragen.

Onze dochter valt nu zelfstandig binnen een kwartier in slaap en slaapt de nachten door. We hebben de basis goed onder controle. Ook weten we nu hoe te handelen als onze dochter een keer niet in slaap kan komen.

Een goede nachtrust creëeren op deze manier gunnen we alle jonge ouders!

Linda & Cor
Ouders van Maelie (8 maanden)

Ik was een onzekere moeder die met een heleboel vragen zat. Ewelina gaf in al haar adviezen veel achtergrondinformatie waar ik echt iets aan had. Dat is heerlijk voor zo’n control freak als ik.

Het ging vooral om te doen wat goed voelt en met al haar tips werkte het ook nog. De nachten werden langer! Overdag is het soms nog steeds zoeken. Maar nu weet ik wat ik kan verwachten en wat ik kan doen. Dat geeft mij veel rust.

Bovenal voel ik me zekerder als moeder.

Melanie
Moeder van Thies (4 maanden)

Tijdens het werken met Ewelina begon mijn zoontje Hero voor het eerst na 1,5 jaar met doorslapen! Hero sliep nog bij mij in bed, maar binnen twee weken na de start met slaap coaching, sliep hij op zijn eigen kamer in zijn eigen bedje en had s’ nachts geen melk meer nodig. Ik ben ontzettend gelukkig met dit resultaat en wat is het heerlijk om er ’s nachts niet meer uit te hoeven!

Ewelina was erg betrokken bij onze situatie. Het was fijn iemand naast me te hebben die mij ondersteunde en ons slaaptekort begreep. We hadden een duidelijk plan en het contact met Ewelina verliep frequent en soepel. Ewelina gaf mij het gevoel dat ik het goed deed en zorgde ervoor dat ik volhield op lastige momenten.

Simone & Remco
Ouders van Hero (1,5 jaar)

Wat Ewelina voor me gedaan heeft had ik alleen nooit voor elkaar gekregen, het was gewoon simpelweg niet gelukt om mijn zoontje weer zelfstandig te leren inslapen en door te slapen zonder haar.

Ewelina stond steeds achter me, ook als het moeilijk was en gaf me het gevoel dat ik het niet fout kon doen. Dat heeft me door de moeilijkste dagen heen geholpen. Ze is echt een uitstekende coach, ze deelt heel veel informatie met je waar je heel veel aan hebt terwijl ze tegelijk gewoon een prettig gesprek met je voert. Je voelt je geen ‘coachee’, maar gewoon een mens dat serieus genomen wordt.

Merle
Moeder van Fedja (4 jaar)