Slaapcoach Amsterdam Marieke

Slaapcoach Marieke in Amsterdam

Lieve ouders,
Mijn naam is Marieke en ik ben gecertificeerd Gentle Sleep Coach. Daarnaast cum laude afgestudeerd orthopedagoge aan de Universiteit in Amsterdam, jarenlang met gezinnen en kinderen gewerkt in onder andere de weekendopvang, de kinderopvang en op scholen. Vervolgens het bedrijfsleven ingerold en inmiddels weer terug naar mijn roots!
Zelf ben ik inmiddels ook moeder van dochter (april 2020), die een hele goede slaper is waardoor ik volop van haar en het gezinsleven kan genieten. Dit gun ik andere gezinnen ook! Door mijn achtergrond als orthopedagoog kreeg ik steeds meer vragen van gezinnen uit mijn omgeving en de meeste vragen gingen over slaap. Dit is de reden dat ik besloten heb de opleiding tot Gentle Sleep Coach te gaan volgen en Ewelina ben komen versterken bij Eindelijk Slapen.

Inmiddels heb ik al heel veel gezinnen aan meer slaap geholpen, iets waar ik erg trots op ben en enorm veel energie van krijg!

Gentle Sleep Coach

Ik ben opgeleid tot Gentle Sleep Coach door Kim West. Zij heeft een responsieve methode ontwikkeld, waarbij kindjes op een positieve manier zelf leren slapen met een ouder dichtbij. Als Gentle Sleep Coach kijk ik graag samen met jou hoe we kunnen zorgen dat jullie weer meer gaan slapen zodat jullie ook weer meer kunnen gaan genieten. We maken een plan op maat en gaan op een sensitieve manier samen op weg naar meer slaap. Weer slapen geeft gezinnen een enorme boost, en hier haal ik enorm veel voldoening uit. Daarnaast vind ik het belangrijk te kijken vanuit mijn achtergrond als orthopedagoog waarbij een veilige hechting centraal staat.

Als moeder en orthopedagoog staat in de opvoeding van mijn eigen dochtertje een positieve, liefdevolle opvoedingsstijl gecombineerd met bewust ouderschap centraal.