Slaapcoach Zaandam

Slaapcoach Laura in Zaandam

Lieve ouders,

Ik ben Laura, Orthopedagoog, Gentle Sleep Coach en moeder van twee meiden (december 2016 en augustus 2020). Ik voed mijn meiden op vanuit positief ouderschap. Voorspelbaar zijn, bewuste aandacht en liefdevol grenzen stellen vind ik hierin heel belangrijk. We wonen in Zaandam.

Toen ik zwanger was van mijn eerste dochter, Roxanne, had ik gerekend op slaapgebrek, maar dat we zo weinig zouden slapen had ik niet verwacht. Het consultatiebureau gaf adviezen die erg tegen ons gevoel in gingen en dus probeerden we zelf maar wat. Meerdere momenten stond ik op het punt om een slaapcoach te bellen.

Gentle Sleep Coach

Toen in augustus 2020 Noralie geboren werd en ons slaapgebrek een dieptepunt bereikte, besloot ik mij meer in te lezen. Ik volgde online trainingen (bij Ewelina) over slaap en besloot te vertrouwen op mijn intuïtie. Met als resultaat een meisje dat zonder huilen zelf in slaap viel en uren in haar eigen bedje kon slapen. De energie die ik terugkreeg van het eindelijk weer kunnen slapen, stopte ik in de wens om andere ouders die worstelen met slapeloze nachten te helpen. Ik begon de opleiding tot Gentle Sleep Coach en mocht mij aansluiten bij Ewelina.

Vanuit mijn achtergrond als Orthopedagoog vind ik het belangrijk in het coachtraject met jullie de veilige hechting te waarborgen. Elk kindje is uniek. Daarom maken we een plan op maat die past bij jullie gezin en wensen. Door jullie in je kracht te zetten en te ondersteunen, gaan we samen het traject aan met als doel: meer slaap voor iedereen!

Laura is op dit moment met zwangerschapsverlof.