Slapen in het bos: Natuurhuisje Sød

Voor alle ouders die meer slaap en rust kunnen gebruiken met of zonder kinderen hebben wij een unieke mogelijkheid. We zijn namelijk zelf trotse eigenaren van natuurhuisje SØD die we graag delen met lieve gezinnen.

Kom tot rust in ons natuurhuisje in het bos

Wij vinden het belangrijk om zo veel mogelijk in de natuur te zijn en onze kinderen verblijven er regelmatig, maar stellen ons huisje ook open voor gezinnen die tot rust willen komen en ver weg van massaparken en entertainment willen blijven.

Onze wens is dat je in ons huisje volledig kunt ontspannen, onthaasten en liefdevolle aandacht voor elkaar en voor de natuur ervaart.

Geniet van het uitzicht op mooie bomen, eekhoorntjes en de rest van de rustgevende natuur. In een sfeervol huisje dat ingericht is met veel liefde en met oog voor Scandinavisch design. Het huisje is omringd door prachtige bomen in een bos.

slapen in het bos met kinderen
Overnachten in het bos

Geniet van de seizoenen

Elk seizoen heeft hier zijn charme. Zie het voorjaar ontwaken in het bos. Lig in de hangmat in de hete zomer in de schaduw onder de bomen of zoek verkoeling in de verschillende waterplassen in de buurt. Maak een heerlijke herfstwandeling, wellicht kom je een overstekend hert tegen en geniet je van de prachtige natuur. Even wat anders dan je eigen huis en tuin!

Sød ontvangt je met liefde!